Leverantörer

undefined”Excellence is our passion” understryker vårt löfte att göra livet lättare, bättre och vackrare för människor med hjälp av våra varumärken och teknologier. Henkel, vars huvudkontor ligger i Düsseldorf i Tyskland, har cirka 50.000 anställda i hela världen och räknas som ett av de mest internationella Tysklandsbaserade företagen på den globala marknaden. Människor i hela världen litar på varumärken och teknologier från Henkel.

  

undefinedEurowaters aktiviteter är koncentrerade kring utveckling, tillverkning och marknadsföring av kompletta lösningar inom vattenbehandling. Lösningarna är speciellt baserade på automatiska anläggningar som serietillverkas i flexibla modulsystem. Produkterna är av mycket hög kvalité. Lösningar, materialval och processer utvecklas ständigt i tätt samarbete med våra leverantörer. Vår mångåriga erfarenhet av serietillverkning garanterar driftssäkra anläggningar, kort leveranstid och konkurrenskraftiga priser. Eurowater har arbetat med behandling av vatten till industrier, institutioner och privata hushåll sedan 1936 och är specialister inom vattenbehandling.

 

undefinedELMACRON AB startade 1978 och bedriver sedan dess utveckling samt tillverkning av mätinstrument i egen regi för industri och kommun. Vår egen tillverkning av instrument består främst av pH-Redox-Konduktivitet-Flödesmätare samt vattenprovtagare. Vid konstruktion av våra egna produkter har vi tagit stor hänsyn till de erfarenheter våra slutanvändare delgivit oss, vilket resulterat i produkter med hög kvalité, hög driftsäkerhet samt enkelt handhavande. Vårt produktprogram omfattar även klormätare, turbiditetsmätare, olika handmätare, labmätare, mätelektroder, induktiva flödesmätare samt doserpumpar. ELMACRON ombesörjer även installation och service samt utbildning av personal enligt kundens önskemål.

 

undefinedAlltsedan Malmkvist grundades 1945 har vi sett det som helt naturligt att anta utmaningarna från våra kunder. Detta synsätt har drivit oss som företag framåt under alla dessaår.

Tillsammans med vårt tekniska nytänkande har vi tagit fram och levererat en rad smarta och kluriga lösningar åt våra kunder. Det säger sig självt att sådant kräver kompetenta och kreativa medarbetare som dessutom har en djup känsla för kvalitet.

 

undefinedNyhet!

Vi har inlett ett samarbete med ACM AB. I första hand handlar detta om självrensande filter för metallbearbetande maskiner. Läs mer om filter.